Spaanse les voor bedrijven

Spaans is de op een na meest gesproken taal ter wereld en wordt door meer dan 500 miljoen mensen gesproken. Het is de officiële taal in 21 landen, waaronder Spanje, Mexico, Colombia en Argentinië.

BELANGRIJK

Spaanse les voor bedrijven!

Spaanstalige gebieden

Spaanse les voor bedrijven is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat medewerkers zich goed kunnen redden in Spaanstalige gebieden. Het hebben van zakelijke contacten in het buitenland is tegenwoordig steeds normaler en daarom is het belangrijk om te kunnen communiceren in de taal van het land waar zaken worden gedaan. In dit artikel zullen we het hebben over hoe Spaanse les op maat kan worden gegeven aan bedrijven, waarom dit belangrijk is en hoe het werkt.

Waarom is Spaanse les belangrijk voor bedrijven?

Spaanse les is belangrijk voor bedrijven omdat er steeds meer internationale samenwerkingen ontstaan. Spaans is de op een na meest gesproken taal ter wereld en wordt door meer dan 500 miljoen mensen gesproken. Het is de officiële taal in 21 landen, waaronder Spanje, Mexico, Colombia en Argentinië. Bedrijven die internationaal zaken doen, hebben vaak te maken met Spaanstalige landen. Het is daarom belangrijk om de taal te kunnen spreken en begrijpen.

Door het volgen van Spaanse les kunnen medewerkers van bedrijven hun vaardigheden in het Spaans verbeteren. Dit kan hen helpen om beter te communiceren met zakenpartners en klanten, wat kan leiden tot betere relaties en uiteindelijk tot meer omzet.

Hoe werkt Spaanse les voor bedrijven?

Spaanse les voor bedrijven wordt op maat gemaakt, wat betekent dat de lessen worden afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Voordat de lessen beginnen, zal er een intakegesprek plaatsvinden om de behoeften en verwachtingen van het bedrijf te bespreken. Tijdens dit gesprek zal ook worden bepaald welk niveau van Spaanse taalvaardigheid de medewerkers hebben en wat hun leerdoelen zijn.

Op basis van deze informatie zal een op maat gemaakt lesplan worden opgesteld. Dit plan zal zich richten op de specifieke taalbehoeften van het bedrijf en zal ervoor zorgen dat de medewerkers de Spaanse taal kunnen spreken en begrijpen op het niveau dat nodig is voor hun werk.

Tijdens de lessen zullen de medewerkers Spaanse taalvaardigheden leren, zoals luisteren, spreken, lezen en schrijven. Er zal ook aandacht worden besteed aan specifieke onderwerpen die relevant zijn voor het bedrijf, zoals zakelijke communicatie en de cultuur van Spaanstalige landen.

De lessen kunnen op verschillende manieren worden gegeven, afhankelijk van de voorkeuren en de planning van het bedrijf. Zo kunnen de lessen bijvoorbeeld online worden gegeven, of op locatie bij het bedrijf zelf. Ook kan er worden gekozen voor individuele lessen of groepslessen.

Naast de individuele lessen biedt Spaanse Les Den Bosch ook groepslessen aan voor bedrijven die hun medewerkers graag gezamenlijk willen laten leren. Deze lessen kunnen bij het bedrijf zelf plaatsvinden of op locatie bij Spaanse Les Den Bosch.

Het voordeel van groepslessen is dat medewerkers elkaar kunnen motiveren en stimuleren om samen de taal te leren. Daarnaast kunnen groepslessen ook kostenefficiënter zijn dan individuele lessen, omdat de kosten gedeeld worden over een grotere groep cursisten. Ook hierbij wordt er maatwerk geleverd en wordt er in overleg met het bedrijf gekeken naar de beste oplossing voor hun situatie.

Het belang van het spreken van Spaans

Het belang van het spreken van Spaans voor bedrijven die contact hebben met Spaanstalige gebieden kan niet genoeg benadrukt worden. Het kennen van de taal kan ervoor zorgen dat de communicatie tussen bedrijven soepeler verloopt en kan het opbouwen van relaties met klanten en zakenpartners vergemakkelijken. Daarnaast kan het ook zorgen voor een betere samenwerking binnen het eigen bedrijf, bijvoorbeeld tussen medewerkers die Spaanssprekend zijn en medewerkers die geen Spaans spreken.

Naast het aanbieden van taallessen, biedt Spaanse Les Den Bosch ook culturele workshops aan voor bedrijven die meer willen leren over de Spaanse cultuur. Deze workshops kunnen op maat worden gemaakt en kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op de Spaanse keuken, muziek of geschiedenis. Het begrijpen van de cultuur van een land kan ook bijdragen aan een betere communicatie en samenwerking tussen bedrijven.

Al met al biedt Spaanse Les Den Bosch dus een compleet pakket aan diensten voor bedrijven die hun medewerkers willen laten leren en ontwikkelen op het gebied van de Spaanse taal en cultuur. Door de persoonlijke aanpak en het maatwerk dat geleverd wordt, kan er altijd een oplossing gevonden worden die aansluit bij de wensen en behoeften van het bedrijf en hun medewerkers.

Voor bedrijven

Voordelen van het volgen van Spaanse lessen

Vergroot de zakelijke mogelijkheden:

Bedrijven die internationaal zakendoen, met name in Spaanstalige gebieden, hebben een concurrentievoordeel wanneer hun medewerkers de taal spreken. Door het leren van Spaans, kunnen medewerkers communiceren met klanten, leveranciers en collega’s in hun moedertaal. Dit versterkt de relaties en kan nieuwe zakelijke kansen bieden.

Verhoogt de productiviteit:

Het leren van Spaans kan ook de productiviteit verhogen. Het stelt medewerkers in staat om efficiënter te communiceren en vermindert de noodzaak voor vertalingen en tolken. Hierdoor worden processen sneller en gemakkelijker uitgevoerd, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Flexibiliteit:

Spaanse lessen kunnen flexibel worden gepland en aangepast aan de schema’s van de medewerkers. Dit betekent dat de lessen kunnen worden gegeven op momenten die het meest geschikt zijn voor het bedrijf, zonder de productiviteit te beïnvloeden.

Versterkt de reputatie:

Het spreken van de taal van klanten en leveranciers toont respect en interesse in hun cultuur. Het kan helpen om de reputatie van het bedrijf te versterken en een positief imago te creëren. Dit kan resulteren in meer loyaliteit van klanten en meer vertrouwen in het bedrijf.

Op maat gemaakte lessen:

Het aanbieden van op maat gemaakte lessen biedt bedrijven de mogelijkheid om de cursus af te stemmen op hun specifieke behoeften. Hierdoor kunnen medewerkers zich richten op de specifieke terminologie en vaardigheden die nodig zijn voor hun werk. Dit verhoogt de relevantie van de cursus en maakt het leren van de taal meer praktisch.

Kwaliteitsgaranties:

Door een professionele taaldocent in te schakelen, kunnen bedrijven er zeker van zijn dat de lessen van hoge kwaliteit zijn en worden gegeven door een ervaren en gekwalificeerde docent. Dit garandeert dat het geld en de tijd die worden geïnvesteerd in de cursus, worden besteed aan effectief en relevant leren.

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

Na eerst twee jaar middels klassikale lessen de beginselen van de prachtige Spaanse taal te hebben geleerd, kreeg ik behoefte aan privé lessen meer gericht op conversatie. Via het internet kwam ik in contact met Deisi van Spaanse Les Den Bosch. Inmiddels heb ik er al weer heel wat maanden lessen op zitten en de beheersing van de taal vordert naar tevredenheid. Tijdens de lessen wordt een mooie balans gevonden tussen converseren en grammatica. Het laatste is onontbeerlijk om de taal behoorlijk te leren. Door mijn werk kom ik regelmatig in de gelegenheid de Spaanse taal ook in praktijk toe te passen, en ik ben iedere keer weer enthousiast over de vorderingen welke ik maak.

Henk Nota

Spaanse lessen volgen bij Deisi is leuk en leerzaam. Deisi heeft een perfect gevoel voor het tempo wat ik aankan. Hierdoor voel ik geen druk en voel ik me erg op mijn gemak. Daarnaast is ze ook oprecht geïnteresseerd in de persoon. Het is dus niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk. En dat spreekt mij enorm aan. Ik voel me er thuis en ben daarom van plan om nog lange tijd lessen bij Deisi te volgen.

Saludos! Frank van Zutphen. Renske Natural Petfood B.V.

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.