Leuke links

Hieronder vindt je een aantal leuke en Interessante links op internet

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

Ik ben een paar jaar geleden begonnen met het volgen van Spaanse lessen bij Deisi. Ik had al enige basiskennis opgedaan van de taal tijdens mijn studie in het buitenland. Ik volg nu enkele keren per maand privé lessen. De lessen zijn volledig op maat en Deisi zorgt ervoor dat ze exact aansluiten bij mijn niveau en bij de stof die ik wil leren. De lessen zijn van hoog niveau en zowel leesvaardigheid, spreekvaardigheid als grammatica komen allemaal aan bod. Bovendien zijn de lessen bij Deisi erg gezellig!

Rick Stalenhoef

Spaanse les bij Deisi is meer dan Spaans leren, het is een culturele ervaring waarin het Spaans spreken centraal staat. Deisi weet een uur les geven razend snel voorbij te laten gaan, zij gaat goed in op grammatica en neemt de tijd om het uit te leggen. Zij is een geboren lerares, met gevoel voor humor, hoop nog lang les van haar te krijgen.

Astrid Meijer

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken. In het kennismakingsgesprek stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de eerste les gaan we daarmee aan de slag.