Les in eigen tempo hoe werkt dat?

Wil jij graag Spaans leren in Den Bosch? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Bij mij krijg je Spaanse les op jouw eigen tempo. Hoe werkt dat?

Les in eigen tempo hoe werkt dat?

Kennismakingsgesprek

Vóórdat we beginnen gaan we eerst bij mij met elkaar kennis maken. Dat doen we in een gesprekje van ongeveer een half uur. Daarin stellen we vast wat je al weet en wat je wilt bereiken met de lessen. Aan de hand daarvan bepalen we de aanpak -op welke manier kunnen we de lessen het beste verzorgen- en kiezen we samen het meest geschikte lesmateriaal. Ook bepalen we ook de best passende lestijden en lesdagen.

Flexibiliteit in aantal lessen en lesduur

Je zit niet vast aan een vast rooster of vast lesmateriaal. Alles wordt aangepast aan jouw situatie en behoeften. Zo bereik je het meest optimale resultaat! Daarnaast bepaal je ook zelf het aantal lessen dat je wilt volgen. Er is geen vastgesteld aantal lessen. Jij bepaalt wanneer het voldoende is. Sommige cursisten volgen al jarenlang bij mij les en kunnen inmiddels vloeiend Spaans spreken, terwijl anderen bijvoorbeeld na een paar maanden naar Spanje gaan verhuizen. Dat is allemaal prima. Meestal gaan we uit van één uur per les, maar ook hierin is flexibiliteit mogelijk. Het is wel belangrijk om mij ruim van tevoren op de hoogte te stellen als je de lessen wilt beëindigen. Zo kan ik nieuwe aanmeldingen inplannen en efficiënter werken.

Lessen zijn leuk en interactief

Ik vind het belangrijk dat de lessen leuk en interactief zijn. Tijdens de lessen wordt er niet alleen aandacht besteed aan grammatica, maar ook aan de Spaanse en Zuid Amerikaanse cultuur. Zo krijg je niet alleen de taal, maar ook de cultuur mee. Ik probeer de lessen zo afwisselend mogelijk te maken, waardoor het zeker niet saai wordt.

Kortom, als je Spaans wilt leren in Den Bosch op jouw eigen tempo, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Door de lessen af te stemmen op jouw situatie en behoeften, behaal je het meest optimale resultaat. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de lessen? Neem dan gerust contact met mij op.

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

Ik ervaar Deisi als een buitengewoon kundige en consciëntieuze docente. Deisi geeft les ‘op maat’, op een heel rustige en plezierige manier, met oog voor het ontwikkelpotentieel van de student(e). Ze heeft hierbij pijlsnel en feilloos in de gaten hoe de student(e) leert, en past haar onderricht hierop naadloos aan. Ik kan eenieder die Spaans wil leren of zijn/haar beheersing van de Spaanse taal wil verbeteren dan ook aanraden om bij Deisi les te nemen. ¡Deisi para siempre!

Daan Ellens

Ik wilde graag Spaans leren. Heb dat geprobeerd op verschillende plekken en dat ging niet zo goed. Toen ben ik op internet gaan zoeken en zo vond ik Deisi. Ben zeer vriendelijk ontvangen en Deisi is er helemaal voor gegaan vooral daar ik het (denk ik) onmogelijke wilde. Ik bewonder je vriendelijkheid en vooral je geduld. Ik vind het altijd fijn om te komen.

Bea van der Sande

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.