Kennismakingsgesprek

Ik benader de lessen met de doelstelling om je zo effectief mogelijk de Spaanse taal te laten leren.

Alles is erop gebaseerd om je op de beste manier de Spaanse taal te laten leren.
Om die reden zijn de lessen individueel of in hele kleine groepjes.
Vóór we beginnen gaan we met elkaar kennis maken. Dat doen we in een gesprekje van ongeveer een half uur.
Daarin stellen we vast wat je eventueel al weet en op welke wijze je het beste de taal kan leren.
Je geeft aan wat je behoefte is, wat je wil bereiken.
Samen kiezen we dan de lesaanpak, het tempo en het beste daarbij horende lesmateriaal.
En voor het vaststellen van de lesuren kijken we naar onze agenda’s en maken we onze afspraken.
En dan gaan we aan de slag!

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

Ik ervaar Deisi als een buitengewoon kundige en consciëntieuze docente. Deisi geeft les ‘op maat’, op een heel rustige en plezierige manier, met oog voor het ontwikkelpotentieel van de student(e). Ze heeft hierbij pijlsnel en feilloos in de gaten hoe de student(e) leert, en past haar onderricht hierop naadloos aan. Ik kan eenieder die Spaans wil leren of zijn/haar beheersing van de Spaanse taal wil verbeteren dan ook aanraden om bij Deisi les te nemen. ¡Deisi para siempre!

Daan Ellens

Ik wilde graag Spaans leren. Heb dat geprobeerd op verschillende plekken en dat ging niet zo goed. Toen ben ik op internet gaan zoeken en zo vond ik Deisi. Ben zeer vriendelijk ontvangen en Deisi is er helemaal voor gegaan vooral daar ik het (denk ik) onmogelijke wilde. Ik bewonder je vriendelijkheid en vooral je geduld. Ik vind het altijd fijn om te komen.

Bea van der Sande

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.