Meer dan 32 jaar Spaanse les.

Ik geef sinds 2002 in Nederland privéles in de Spaanse taal

Mijn passie voor de Spaanse taal begon al op jonge leeftijd en bracht me ertoe om te studeren aan de Universiteit van Merida, Venezuela: Spaanse taal en literatuur. Direct na mijn afstuderen heb ik me toegelegd het lesgeven van Spaans aan zowel Spaanstalige als anderstaligen. En na mijn verhuizing naar Nederland (2001) ben ik daarmee doorgegaan.

Spaanse les Den Bosch - Deisi Vivas Sanchez

GEPASSIONEERD

Gepassioneerd lesgeven

Privélessen Spaans

Ik heb veel ervaring met het lesgeven aan verschillende soorten studenten, van mensen die op vakantie gaan naar Spanje of Latijns-Amerika of daar gaan wonen, tot studenten die de taal onder de knie willen krijgen voor werk of studie. Beginners en gevorderden, langzame en snelle leerlingen,
jong en oud. Als je op zoek bent naar persoonlijke en efficiënte lessen Spaans zijn mijn privélessen, helemaal afgestemd op jouw sterke en zwakke punten en leerstijl, de oplossing.

Ontwikkelen van de spreekvaardigheid

Ik vind het heerlijk om mijn studenten te helpen hun Spaanse taalvaardigheden te verbeteren en hun doelen te bereiken. Ik geloof dat de beste manier om een taal te leren is door te spreken en te oefenen, dus mijn lessen zijn vooral gericht op het ontwikkelen van de spreekvaardigheid. Of je nu een beginner bent of je Spaans wilt verbeteren, ik kan je helpen met het juiste gebruik van de grammatica, de uitspraak en het vergroten van je woordenschat.

Kortom, als je geïnteresseerd bent in het leren van de Spaanse taal, neem dan gerust contact met me op. Ik ben gespecialiseerd in het effectief leren van de Spaanse taal, afgestemd op de behoeften en doelen van mijn studenten. Ik help je graag bij het leren van deze prachtige taal.

Studenten

Jaar les geven

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

Twee jaar geleden ben ik gestopt met werken omdat mijn man gepensioneerd werd. Ik wilde altijd graag iets doen en Spaans leek me heel leuk. Via internet ben ik bij jou terecht gekomen. Het is heel moeilijk (maar dat is voor iedereen denk ik) maar wel ontzettend leuk. Wat ik het fijne vindt aan de lessen, is dat jij je eigen in kunt denken wat het is om een vreemde taal te leren en je altijd met een voorbeeld aankomt als ik het niet begrijp. Ook al gaat het dan maar om een werkwoord, als ik het begrepen heb kan mijn dag niet meer stuk. Dat is denk ik net dat stukje meer dat je mij meegeeft.

Marion van Run

Sinds een paar maanden heb ik Spaanse les van Deisi en elke week kijk ik ernaar uit! Het is niet alleen heel leerzaam maar ook heel leuk. Ik ben ermee begonnen omdat ik merkte dat zelf uit boeken leren mij niet de gewenste verbeteringen bracht. Met Deisi leer ik het uitspreken goed en heb ik het gevoel de grammatica veel beter te begrijpen. Deisi doet het precies met een goede mix, ze is streng op de manier dat ze erop let dat je de woorden goed uitspreekt en ze juist vervoegt maar ook dat ik altijd gemotiveerd weer weg ga.

Anne Bavelaar

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.