De spaanse lessen

Als je bij mij taalles wilt volgen, dan geef ik meestal één op één les of aan kleine groepjes van maximaal 3 personen tegelijk.

HOEVEEL?

Met hoeveel cursisten zijn we in de les?

Dit is een veelgestelde vraag en begrijpelijk, want je wilt graag weten hoeveel aandacht en tijd er tijdens de les aan jou besteed kan worden. Als je bij mij taalles wilt volgen, dan geef ik meestal één op één les of aan kleine groepjes van maximaal 3 personen tegelijk. Deze groepjes kan ik formeren, maar kun je samen met andere geïnteresseerden opgeven om zo samen de lessen te volgen.

Eigen tempo doorleren

Mocht het op een gegeven moment voorkomen dat het samen volgen van de lessen niet meer werkt, dan gaan we samen kijken wat we daaraan kunnen doen. Zo heb ik bijvoorbeeld eens lesgegeven aan een gezin van vier personen, maar al snel bleek dat de kinderen veel sneller gingen dan de ouders. In overleg hebben we toen gekozen voor een opsplitsing, waarbij de kinderen meer op hun eigen tempo konden doorleren en de ouders zich weer op hun gemak voelden.

Hetzelfde niveau en tempo

Als je liever met iemand van hetzelfde niveau en tempo de lessen volgt, dan kun je dit aangeven. Als ik denk dat er een koppeling tot stand gebracht kan worden tussen cursisten van hetzelfde niveau, dan zal ik daar zeker rekening mee houden en de mogelijkheden met je bespreken.

Eén op één les of lessen in kleine groepjes

Het voordeel van één op één les of lessen in kleine groepjes is dat er meer persoonlijke aandacht is en dat de lesstof meer op jouw niveau en tempo kan worden aangepast. Dit verhoogt de efficiëntie van de lessen en zorgt ervoor dat je sneller vooruitgang boekt.

Mocht je twijfelen over het aantal cursisten in de les of heb je andere vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik help je graag verder en samen zorgen we voor een optimale leerervaring.

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

In de afgelopen 1,5 jaar ben ik van sí, no en gracias naar complete conversaties in het Spaans gegaan. Sinds ik de lessen bij Deisi volg bleef mijn niveau maar groeien. Naar mijn mening komt het leren van een taal niet van eindeloos rijtjes leren, maar van (veel) conversaties houden met moedertaal sprekenden. En daarom zijn de lessen van Deisi zo goed. Deisi is erg sociaal, vriendelijk en flexibel waardoor we elke les leuke en goede gesprekken hadden (in het Spaans natuurlijk). Ze verbetert je meteen waardoor je echt goed oefent met spreken. Dat gecombineerd met grammatica, woordjes en luisteropdrachten zorgt voor een snelle vooruitgang!

Siep Swinkels

Ik vond de Spaanse lessen bij je organisatie “Spaanse Les Den Bosch” erg leuk. Het was voor ons Marloes en mij beiden een tweewekelijks hoogtepunt, het vader-dochter ding. Jij wist zeer behendig de lesstof, de theorie te combineren met gewone gesprekken. Je bent niet alleen een goed lerares, je kunt je ook heel goed verplaatsen in de mensen die je tegenover je hebt, de gesprekken waren vaak zeer boeiend, ook gaf je je eigen mening en dat waardeerden wij zeer. Maar bovenal natuurlijk hebben we ons Spaans weer goed kunnen verbeteren. Jammer dat ons Marloes vanaf mei-juni weer intensief met het Nederlands hockeyteam aan de gang moest, en daarna weer terugkeerde naar Rotterdam. Bedankt voor alles!

Ton en Marloes Ketels

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.