De Spaanse lessen

Ik vind het belangrijk dat de Spaanse lessen leuk en interactief zijn en vooral ook heel effectief.

Ik wil graag dat je na elke les naar huis gaat met het gevoel: dat was weer geweldig.
Afhankelijk van je doelstelling besteden we in normale proporties of juist meer in detail aandacht aan grammatica en spreekvaardigheid. En naast de taal zelf komt ook de cultuur van Spanje en/of Zuid Amerika aan de orde.

Individueel gericht

De lessen zijn in principe één-op-één.
Het kan natuurlijk zijn dat je met zijn tweeën of drieën wilt komen, dat vinden we dan ook nog “individueel”. Denk dan bijvoorbeeld aan een stel of aan twee kinderen uit één gezin.
Het voordeel van één op één les of lessen in kleine groepjes is dat er meer persoonlijke aandacht is en dat de lesstof meer op jouw niveau en tempo kan worden aangepast. Dit verhoogt de efficiëntie van de lessen en zorgt ervoor dat je sneller vooruitgang boekt.
Als je zou willen kiezen voor meer dan drie personen tegelijk moeten we dat verder bespreken.

In eigen tempo

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.
Tijdens de kennismaking stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we met welk materiaal we het beste kunnen werken. En daarmee gaan we dan aan de slag.

 

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Jouw specifieke wensen en interesses

We voldoen aan jouw wensen en mogelijkheden. En we stellen ons in op jouw manier van leren. Die is natuurlijk voor iedereen anders
Z

Vertrouwd

Je leert bij ons Spaans in een vertrouwde lessfeer.
Prettig en ontspannen.

Z

Rustig en veilig

De lesruimte bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang
Z

Online

Als het nodig is kunnen we de lessen ook online verzorgen..
Samen kunnen we de provider hiervoor afspreken.
Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Zeer deskundige en ervaren docente

Deisi is op de universiteit afgestudeerd in Spaanse taal en literatuur en in pedagogie.
Daarnaast heeft ze zich voortdurend verder verdiept in het vakgebied:
Spaanse les als tweede taal (ELE), methoden, technieken en examens.
Ze is Spaanstalig en spreekt prima Nederlands, ideaal in het begin!
Z

Op eigen niveau

De lessen kunnen variëren van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau Spaans.
En van een rustig tempo tot zeer intensief.
De daarbij behorende Spaanse lesboeken kiezen we samen uit.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

In de afgelopen 1,5 jaar ben ik van sí, no en gracias naar complete conversaties in het Spaans gegaan. Sinds ik de lessen bij Deisi volg bleef mijn niveau maar groeien. Naar mijn mening komt het leren van een taal niet van eindeloos rijtjes leren, maar van (veel) conversaties houden met moedertaal sprekenden. En daarom zijn de lessen van Deisi zo goed. Deisi is erg sociaal, vriendelijk en flexibel waardoor we elke les leuke en goede gesprekken hadden (in het Spaans natuurlijk). Ze verbetert je meteen waardoor je echt goed oefent met spreken. Dat gecombineerd met grammatica, woordjes en luisteropdrachten zorgt voor een snelle vooruitgang!

Siep Swinkels

Ik vond de Spaanse lessen bij je organisatie “Spaanse Les Den Bosch” erg leuk. Het was voor ons Marloes en mij beiden een tweewekelijks hoogtepunt, het vader-dochter ding. Jij wist zeer behendig de lesstof, de theorie te combineren met gewone gesprekken. Je bent niet alleen een goed lerares, je kunt je ook heel goed verplaatsen in de mensen die je tegenover je hebt, de gesprekken waren vaak zeer boeiend, ook gaf je je eigen mening en dat waardeerden wij zeer. Maar bovenal natuurlijk hebben we ons Spaans weer goed kunnen verbeteren. Jammer dat ons Marloes vanaf mei-juni weer intensief met het Nederlands hockeyteam aan de gang moest, en daarna weer terugkeerde naar Rotterdam. Bedankt voor alles!

Ton en Marloes Ketels

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.