De kosten

De leskosten zijn te verdelen in twee onderdelen:
de lestarieven en het lesmateriaal.

De lestarieven

We bieden de Spaanse lessen aan met een tarief per uur.
Het uurtarief is als volgt opgebouwd:

1 persoon in de les per uur:   € 30,-
2 personen in de les per uur: € 45,-
3 personen in de les per uur: € 55,-

Kosten lesmateriaal

In het kennismakingsgesprek zoeken we naar het meest geschikte materiaal voor jouw doel.
Met welke boeken en geluids- en beelddragers kan jij je de taal het beste eigen maken.

De prijzen kunnen natuurlijk variëren.

Als je een tekstboek en een werkboek gaat aanschaffen moet je rekening houden met €40,- à € 45,- per boek. Daar zit dan het geluid- en beeldmateriaal in het algemeen bij.

Nog even voor de zekerheid: die kosten zijn voor eigen rekening.

 

Tekstboek / werkboek ongeveer € 45,- 

FEDERICO FELLINI

“Een andere taal is een andere kijk op het leven”

Lesmethode

Het is belangrijk dat het lesmethode die we gebruiken past bij jouw doel, interesse en motivatie. Daarom laat ik vooraf enkele voorbeelden zien van bij de methoden behorende materialen die volgens mij passen bij jouw niveau en ambitie.
Omdat iedereen anders is qua leren, visie en uitdagingen, is het belangrijk dat je zelf kan kiezen welk materiaal het beste bij je past.

Lesmateriaal

Er is een ruime keuze aanwezig in de markt van materiaal voor Spaanse lessen.
Er zijn boeken die Nederlands gebruiken als “steuntaal”, handig in het begin, en boeken waarin alle teksten uitsluitend in het Spaans zijn.
En er zijn boeken waarbij wordt uitgegaan van “academisch niveau” en boeken waarin gekozen is voor een structuur met een rustige opbouw.
Er zijn ook boeken speciaal voor kinderen, en daarbinnen zelfs nog voor verschillende leeftijdscategorieën.
Het lesmateriaal bestaat niet alleen uit boeken (tekstboeken, werkboeken of gecombineerd) maar ze worden meestal geleverd met links naar een website van de uitgever waarmee je oefeningen, audio’s en werkmateriaal kan downloaden vanaf de website van de uitgever of met behulp van een app.
Je zult begrijpen dat we met de keuze uit alle mogelijkheden al een goede basis hebben voor de lesaanpak en het tempo.

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

Ik heb heel kort (3 maanden) les gehad bij Deisi. Deze lessen heb ik als ontzettend leerzaam en prettig ervaren. Deisi en haar man Dick zijn erg gastvrij en laten je op je gemak voelen waardoor het makkelijker wordt om de Spaanse taal te leren. Als snel wordt je bekend met het horen, schrijven en spreken van de Spaanse taal. Wat voor mij erg prettig was, is dat het mogelijk was om een maand van te voren de lessen te plannen, afgestemd op mijn agenda omdat ik onregelmatig werk. Daarnaast geeft zij les op jouw tempo, op deze manier leer je de taal het best en het snelst. Absoluut een aanrader wanneer je Spaanse les wil gaan volgen. En nu 6 maanden naar Granada om mijn Spaans te oefenen!

Mirthe Van de Rakt

Ik volg al enige jaren Spaanse les bij Deisi. Tijdens de les spreek ik alleen maar in het Spaans. En als ik het even niet weet, vertaalt ze mijn Nederlands. Inmiddels is het voor mij gemakkelijk om met Spaanstalige mensen te praten. En dat voelt heerlijk. Deisi past elke les weer goed aan op mijn persoonlijke situaties. Ze doet dat altijd met een persoonlijk tintje: ze is warm, sympathiek, betrokken en tegelijkertijd ambitieus om je in de Spaanse taal beter te maken. Ook volg ik haar conversatielessen. Hierin bereiden we een gezamenlijk onderwerp voor en vertellen we elkaar hierover. Deisi zorgt altijd voor een gezellige sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om in het Spaans iets te vertellen op zijn eigen niveau. De tijd vliegt altijd voorbij: zo leuk!

Mireille Wagener-ter Bogt

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.