Spaanse lessen van hoge kwaliteit

Ben jij op zoek naar Spaanse lessen van hoge kwaliteit in Den Bosch? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Hier vertel ik je meer over de kosten van mijn Spaanse lessen en eventuele bijkomende kosten.

Starten kan ieder moment

SPAANSE LES

De lessen zelf

individuele lessen

Als je kiest voor individuele lessen, dan krijg je les op maat. De lessen worden afgestemd op jouw niveau en behoeften. We beginnen met het vaststellen van jouw niveau en het bespreken van jouw leerdoelen. Daarna stellen we samen een lesplan op.

1 persoon

€30,00 per uur

Ieder moment starten

Hoe groter de groep, hoe lager de prijs per persoon per uur.

2 of 3 personen

€45,00 of €55,00 per uur

FEDERICO FELLINI

“Een andere taal is een andere kijk op het leven”

Lesmethode

Het is belangrijk dat het lesmateriaal dat we gebruiken past bij jouw doel, interesse en motivatie. Daarom laat ik vooraf enkele voorbeelden zien van bij de methoden behorende materialen die volgens mij passen bij jouw niveau en ambitie. Omdat iedereen anders is qua leren, visie en uitdagingen, is het belangrijk dat je zelf kan kiezen welk materiaal het beste bij je past.

Kosten van de boeken

Voor het lesmateriaal moet je rekening houden met de kosten van de boeken. Gemiddeld genomen betaal je ongeveer €40,00 voor een lesboek en €40,00 voor een werkboek. Het lesmateriaal wordt meestal geleverd met MP3-links waarmee je oefeningen en werkmateriaal kan downloaden vanaf de website van de uitgever of met behulp van een app.

Het is belangrijk om te weten dat de kosten van het lesmateriaal niet bij de prijs van de lessen zijn inbegrepen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Ik raad je aan om het materiaal aan te schaffen voordat de lessen beginnen, zodat we meteen aan de slag kunnen en je optimaal kunt profiteren van de lesmethode en het materiaal.

LEREN IN EIGEN TEMPO

Waarom hier Spaans leren?

Z

Betrouwbare lesomgeving

Je leert bij mij in een “betrouwbare” lesomgeving, met een prettige en ontspannen sfeer.

Z

Dynamisch en effectief

De lessen kunnen variëren van een normaal tempo tot zeer intensief, van beginnersniveau tot aan het hoogste niveau.

Z

Rustige en veilige omgeving

Het leslokaal bevindt zich in een rustige en veilige omgeving met voldoende parkeerruimte. En het heeft een eigen ingang

Z

Jou specifieke wensen en interesses

Ik houd rekening met je specifieke wensen en interesses, en stel me in op je manier van leren, dat kan voor iedereen anders zijn.

Z

Kennismakingsgesprek

Samen bepalen we de aanpak en het accent van de lessen, kiezen we het ondersteunend materiaal en stellen we de lestijden vast.

Z

Van origine Spaans

Ik ben van origine Spaans sprekend. In het begin gebruik ik voor uitleg en gesprekken gewoon de Nederlandse taal maar ik hanteer het Spaans verder zo veel mogelijk.

Z

Lesboeken

De Spaanse lesboeken kan je onder mijn begeleiding zelf uitkiezen. Het is belangrijk dat je je er prettig bij voelt.

Z

Privélessen en bedrijfscursussen

Ik verzorg de privélessen en bedrijfscursussen met flexibele startdata.

GETUIGENISSEN

Wat onze studenten zeggen

Ik heb heel kort (3 maanden) les gehad bij Deisi. Deze lessen heb ik als ontzettend leerzaam en prettig ervaren. Deisi en haar man Dick zijn erg gastvrij en laten je op je gemak voelen waardoor het makkelijker wordt om de Spaanse taal te leren. Als snel wordt je bekend met het horen, schrijven en spreken van de Spaanse taal. Wat voor mij erg prettig was, is dat het mogelijk was om een maand van te voren de lessen te plannen, afgestemd op mijn agenda omdat ik onregelmatig werk. Daarnaast geeft zij les op jouw tempo, op deze manier leer je de taal het best en het snelst. Absoluut een aanrader wanneer je Spaanse les wil gaan volgen. En nu 6 maanden naar Granada om mijn Spaans te oefenen!

Mirthe Van de Rakt

Ik volg al enige jaren Spaanse les bij Deisi. Tijdens de les spreek ik alleen maar in het Spaans. En als ik het even niet weet, vertaalt ze mijn Nederlands. Inmiddels is het voor mij gemakkelijk om met Spaanstalige mensen te praten. En dat voelt heerlijk. Deisi past elke les weer goed aan op mijn persoonlijke situaties. Ze doet dat altijd met een persoonlijk tintje: ze is warm, sympathiek, betrokken en tegelijkertijd ambitieus om je in de Spaanse taal beter te maken. Ook volg ik haar conversatielessen. Hierin bereiden we een gezamenlijk onderwerp voor en vertellen we elkaar hierover. Deisi zorgt altijd voor een gezellige sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om in het Spaans iets te vertellen op zijn eigen niveau. De tijd vliegt altijd voorbij: zo leuk!

Mireille Wagener-ter Bogt

Spaanse Les in eigen tempo!

Je geeft aan wat je eventueel al weet en wat je wilt bereiken.Tijdens de eerste les stellen we de behoefte en het niveau verder vast en bepalen we welk Spaans lesmateriaal we het beste kunnen gaan gebruiken. Vanaf de volgende les gaan we daarmee aan de slag.